Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

 

Endstra voor Bouw & Industrie

 

In de schildersbranche is Endstra Deco b.v. al sinds jaar en dag een begrip als totaalleverancier voor de grossier en groothandel. Ook de bouw en industrie kan profiteren van onze expertise en het gespecialiseerde assortiment. Dankzij jarenlange ervaring en scherpe prijsafspraken met leveranciers uit alle windstreken, bieden wij de juiste kwaliteit en een goed prijsniveau.

Volledig assortiment non-paint:

Het non-paint assortiment voor de bouw en industrie hebben wij verddeld in een viertal productgroepen:

  1. Renovatie en onderhoud: schuurmaterialen / afdekmaterialen / schildersgereedschappen
  2. Persoonlijke beschermingsmaterialen /  EHBO producten
  3. Schoonmaak en reinigingsproducten
  4. Hand- en elektrisch gereedschap

Een van de belangrijke pijlers van dit assortiment is ons exclusieve kwaliteitsmerk LION, aangevuld met uitsluitend professionele merken. De producten zijn gericht gekozen met de nadruk op professionele kwaliteit en duurzaamheid.

Het assortiment voor de bouw en industrie presenteren wij in een overzichtelijk en flexibel schappenplan. Onze ervaren medewerkers adviseren u graag en goed bij het samenstellen ervan. Zij kennen uw branche en denken mee met uw organisatie voor het meest uitgekiende assortiment voor uw klanten. In onze eigen showroom in Uithoorn presenteren wij de mogelijkheden. U stelt zelf uw assortiment modulair samen.

Klik rechts op de LION iconen om de schappen te bekijken.


Levering binnen 24 uur

Dankzij de uitgekiende logistieke structuur binnen ons bedrijf kunnen we de assortimenten vanuit ons centraal magazijn snel aanvullen.

LION; een sterk professioneel merk

Producten van LION worden exclusief gemaakt voor de professionele eindgebruiker.

Laag franco orderbedrag

U houdt uw voorraad liefst laag, maar wilt niet dat uw klant misgrijpt. Dankzij de mogelijkheid tot gecombineerde orders heeft u al snel een franco order.

Eigen service- en reparatieafdeling

Een goede service bindt uw klant. Endstra Deco b.v. beschikt over een eigen reparatieafdeling waardoor deze snel en vakkundig worden afgehandeld. Vaak binnen 48 uur.

 

Image alt

 

Website design en ontwikkeling door Guidance, Database Publishing Specialist.