Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Verhoogde verkoopcijfers dankzij FHB presentatie

10 november 2018, 11:01

 

 

Vanaf de oprichting van de verfgroothandel Alson uit Diemen (tegenwoordig Sikkens Center Alson) zijn ze een trouwe klant van de firma Endstra. Toen Endstra in 2015 startte met de verkoop van werkkleding van het Duitse merk FHB heeft de firma Alson dit ook opgenomen in hun pakket. 

Professioneel merk verdient professionele presentatie 

FHB meet zich aan de bovenkant van de markt en kenmerkt zich o.a. door de goede pasvorm en uitstraling, de uitstekende kwaliteit, het uitgebreide programma qua maatvoeringen, kleurstellingen en artikelen. Ook de snelle leveringen en de hoge uitleveringsgraad is een belangrijk aandachtspunt van FHB, ook bij Endstra is dit al jaar en dag een belangrijk kenmerk van het bedrijf. 

Na een bezoek begin 2018 in Duitsland bij FHB was Sikkens Center Alson enthousiast over de manier van presenteren van de werkkleding van FHB en is er gekeken naar de mogelijkheden qua ruimte in Diemen. Als het op deze manier gepresenteerd wordt, komt het ook de verkoop ten goede. 

FHB beschikt over een modern presentatiesysteem waardoor de werkkleding optimaal gepresenteerd kan worden door haar dealers. 

Terugkerende tevreden klanten 

Randy van de firma Alson is enthousiast over de winkelpresentatie: ‘Klanten waarderen de kleding van FHB en komen er voor terug. De verkoop liep al steeds beter. Met deze nieuwe stap in presentatie staat het merk nog meer in de picture.’ Ook levert Alson steeds meer kleding met bedrukking. Via Endstra is dat snel en goed geregeld.

 

 Ook zo'n winkelpresentatie? Bel 0297-562755

 

Website design en ontwikkeling door Guidance, Database Publishing Specialist.