Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Ons bedrijf

Sinds 1946 is Endstra een gespecialiseerde importeur/groothandel in non-paintartikelen voor de professionele schilder.

 

Wie is Endstra?

Endstra is een importeur/groothandel, gespecialiseerd in non-paintartikelen voor de professionele schilder. Als landelijk opererende groothandel met een compleet assortiment en met de focus op professionele vakhandelaren is Endstra uniek in zijn soort.

Assortiment

Een breed assortiment permanent op voorraad. Als importeur/groothandel kiezen wij uitsluitend voor topkwaliteiten van de A-merken of ons eigen huismerk LION. Daarnaast heeft Endstra een uitgelezen concept met schappenplan voor de groothandel in schildersbenodigheden en voor de handel in de Bouw en Industrie.  

Efficiënte logistiek

Endstra heeft een breed en diep assortiment non-paintprodukten. Door deze volledige beschikbaarheid kan het zorgdragen voor een hoge leverbetrouwbaarheid. De bestellingen worden de dag na de bestelling uitgeleverd. De lage francobedragen geven onze klanten de mogelijkheid de omloopsnelheid van hun voorraad te verhogen.

Keuring en reparatie

Er worden zowel reparaties als NEN 3140 keuringen van alle technische apparatuur uit ons assortiment in eigen beheer uitgevoerd.

Onze verkooporganisatie

Onze accountmanagers en binnendienst staan altijd klaar om u bij te staan in de verkoop. Endstra probeert haar klanten de beste service te geven. Neemt u voor vragen of advies contact op met onze afdeling verkoop.

 

Website design en ontwikkeling door Guidance, Database Publishing Specialist.